O ordinaciji Margo Medica

 

U mirnom delu grada, u naselju Vašarište, sa pogledom na Veliki park I Mašinski fakultet nalazi se specijalistička ordinacija Margo medica, osnovana 6.septembra 2022.

Dugogodišnje iskustvo  Prim.dr Gordane Savčić, usavršavanja u zemlji I inostranstvu, kongresi i seminari za inovacije u oblasti  dermatovenerologije I estetske medicine doveli su do ideje da otvorimo ordinaciju u kojoj će pacijenti imati na jednom mestu specijalističke preglede kao I primenu najnovijih procedura iz oblasti estetike, antiaginga I kozmetologije.

Trudimo se da negujemo individualni pristup svakom pacijentu I tome smo potpuno posvećeni.

Nauka u službi zdravlja I lepote je imperatziv našeg rada.

Koristimo samo registrovane premijum brendove I najsavremenije medicinske procedure za postizanje maksimalnih rezultata.

Za sva vasa pitanja na raspolaganju vam je naš stručni tim kome se možete obratiti putem e-maila margo.medica@gmail.com ili putem telefona 034/364805069/3624892

Dermatološke preglede u ordinaciji obavlja prim.dr Gordana Savčić, spec.dermatovenerologije, sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti dermatovenerologije, dermatohirurgije, dermatoskopije, lečenju akni, estetske medicine, član EADV

 

Stručni tim

1.Prof.dr.sci.  Slobodanka Metiljević, spec.endokrinologije

2.Prim. dr med. Gordana Savčić, spec.dematovenerologije

Gordana Savčić